Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretném kifejezni a hálámat...

Szeretném kifejezni a hálámat amiért segítettek összerakni egy configot és végre tudok játszani rendesen!?

Figyelt kérdés

Köszönöm az összes emberne aki segített nekem (az elmúlt 2 hónapomat itt töltöttem hogy belevájjam magam a hardverek világába) hogy összerakhassak egy configom magamnak ! végre nem 8 fps-el fut egy 10 éves játék !

Nagyon szépen köszönöm mindannyitoknak !

2014. okt. 15. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ritka az ilyen hozzászólás, dicséretet érdemel. Ha lenne nagy zöld kéz a kérdésre már adnám is. Gratulálok, használd egészséggel sokáig.
2014. okt. 15. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Hát ilyen kérdést sem sokat látni :) Használd egésséggel!
2014. okt. 15. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Használd egészséggel, most menne a hatalmas zöld kacsó! :-)
2014. okt. 15. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit :) Betudsz linkelni esetleg 1-2 kérdést ha volt kérdésed :D hátha magamra találok a segítők között :) És zöld csibebogárka is menne ha lehetne :))
2014. okt. 15. 20:57
 5/5 A kérdező kommentje:

hát linkelhetek de 14 oldalnyi kérdésem van xD

és tuti hogy közte vagy :D tudom sok de már mindent tudok és nem egy osztálytársamnak is segítettem összerakni a configját ! :D ugyhogy köszönöm még egyszer ! :D

2014. okt. 15. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!