Miért nem futnak rendesen ezek a játékok a gépemen?
Figyelt kérdés
Processzor: Pentium g3420
Videokártya: Gtx 660 2gb oc
Memória: 4 gb
Hdd pedig egy 3 éves seagate, 500gb-os.
A szóban forgó játékok: Watch Dogs, Shadow of Mordor, Ryse Son of Rome. Ha vennék még 4gb memóriát akkor rendesen mennének? Mert jelenleg minimum grafikai beállítások mellett is hajlamosak elég durván be-be szaggatni..
2014. okt. 11. 21:23
1/9 anonim válasza:
processzor limit, vidikari gyengusz, RAM se sok...van baj nem is kevés.....
2/9 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom, nem tehetem meg, hogy 200 ezer forintos számítógépet vegyek magamnak. A kártyával semmi probléma nincs, sőt még a processzorral sincs akkora (bár azt úgyis cserélem hamarosan, mert nem sokára összejön rá a pénzem), néztem gameplayeket ezekkel és a Watch Dogs futott ezekkel, igaz, 8 gb ramot használtak. Szóval csak arra tudok gondolni, hogy az kevés. Játékoknál mennyire számít?
2014. okt. 11. 21:29
3/9 A kérdező kommentje:
- a második ezekkel
2014. okt. 11. 21:29
4/9 anonim válasza:
CPU használat milyen játék alatt?
Elkéne ide egy i3/i5 és még 4GB RAM.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát ahogy nézegettem 80-90% megszokott lenni minimum mindig, tudom, hogy ez már kevéske de nem tudok most újat venni. Viszont ha most tennék bele még 4gb ramot akkor azzal kicsit jobban futnának? Mert a memória viszont mindig 4gb-on van, amikor ezekkel a játékokkal játszom.
2014. okt. 11. 21:46
6/9 anonim válasza:
4gb ram valamennyi javulást hozhat mivel elég memóriaigényes játékokat írtál.
8/9 A kérdező kommentje:
1600x1024, a Ryse Son of Rome-mal nincs probléma ha nem highon van a grafika, csak a másik kettővel.
2014. okt. 12. 10:37
9/9 Granitis válasza:
Leginkább a proci a bajos... elég gyenge és nem kell 200k-s PC elég egy I3 vagy egy I5 olcsóbb verziója. A videókártya meg bőségesen elég, nekem is olyan van csak most lecserélem egy 970re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!