Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopom hogyan lehet képernyő...

Laptopom hogyan lehet képernyő képet csinálni? Nekem a Prnt Scrn nem működik.

Figyelt kérdés

Tudom hogy meg kell nyomni a prnt scrn gombot aztán paint, volt asztali gépem ott müködött. Most laptopom van, de már nem müködik így :)

Hogyan orvosolhatnám? Láttam hogy fn+Prnt Scrn de azt hogy értítek? hogy az f meg az n betűt kell megnyomnom és a prnt scrn-t? Mert az úgy sem müködik. O.o De egyszer már valahogy sikerült csinálnom csak azt nem tudom hogy hogy :d

2016. márc. 6. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:

> áttam hogy fn+Prnt Scrn de azt hogy értítek? hogy az f meg az n betűt kell megnyomnom és a prnt scrn-t?

Nem. A laptopodon van olyan gomb, hogy "Fn".

2016. márc. 6. 16:15
 2/3 nemcso ***** válasza:
Mivel egy laptopon nincs annyi hely, hogy teljes billentyűzet ráférjen, a teljességet úgy oldották meg, hogy bizonyos jelek, funkciók más színnel vannak fent a billentyűkön és ezeket a baloldalon alul található "Fn" billenytű lenyomva tartása mellett lehet elővarázsolni. Az "Fn" billentyű színe azonos a másodlagosnak felvitt billentyű jelekkel.
2016. márc. 6. 16:20
 3/3 A kérdező kommentje:
oké köszönöm, meg is van!:)
2016. márc. 6. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!