Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ilyenkor, hogy állítsam át a...

Ilyenkor, hogy állítsam át a felbontást?

Figyelt kérdés

Szétment a laptopomnak a kijelzője ezért tettem rá egy monitort maxra tettem a felbontást és lefagy a kép ahogy belép a rendszerbe "Kisebb felbontással nem volt ilyen gond"

Csökkentett módba is minden jól fut de ha normal módba indítom el akkor befagy a kép amint belép.Ilyenkor hogy állítsam át a felbontást?

2016. márc. 3. 23:17
 1/2 Pelenkásfiú ***** válasza:

Ha nincs lehetőséged más monitort használni, amíg visszaállítod, akkor indítsd el újra csökkentett módban, majd töröld le a videókártyád driverét.

Indítsd el újra a windowst normál módban. Ekkor a min. felbontással fog indulni.

Jöhet a driver reinstall és kész.

Vagy esetleg az Fn+F5 (vagy kinek melyik) gombbal ha váltogatsz a módok között, egyikkel sem jön be "normális" kép, hogy visszaállíthasd?

2016. márc. 4. 08:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Meg lett:) Bár én úgy csináltam,hogy szalagkábeles a laptop és mozgattam a kijelzőt közbe működött néhány mp-ig és addig átállítottam:)
2016. márc. 5. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!