Hogyan állítsam be a wide monitoromon a felbontást hogy jó legyen?
Hogy ne torzítson... Eddig 4:3-ast használtam, szokatlan a wide. Tegnap vettem ezt:
Azt szeretném hogy ne torzítson, a böngészőm a teljes képernyőn látszódjék. Milyen felbontást használjak ehhez? Ha kicsire állítom akkor rossz a képminőség, ha nagyra akkor középen van a böngészőm, nem foglalja el a képernyőt. A videokártyán is be kéne állítani hogy wide-ot használok? Ati Catalist-ban is kotorásztam, de nem láttam olyat hogy a wide-ot be lehetett volna állítani. Itt a videokártyám típusa:
ATI Radeon 9600/9550/X1050 Series - Secondary (256 MB)
Újabbra kéne cserélni?? Jááááááááj de szokatlan ez széles vászon...
Segítsetek!!
Amikor vettem azt mondták, hogy be lehet úgy állítani hogy a böngésző a teljes képernyőt elfoglalja, és nem torzít. Először 4:3-ast akartam venni, de annyival drágább, meg mindenhol azt mondták hogy a wide a jövő, ezt vegyem. Oks, de ha már ekkora a képernyő akkor jó lenne a böngészőt is ekkorába látni, nem pedig picibe, fehér sávval az oldalán.
Hmm??
Köszi a választ. Persze hogy nem jó eltorzult pixeleket nézegetni teljes képernyőn, csak tudod a 4:3-hoz szoktam. Azon meg teljes képernyő van, minden szép és nagy. Ezen meg kb (beállítottam az 1920*1080-at) akkora középen a megnyitott oldal mintha 15-ös monitoron nézném. A 19-es 4:3-as képarányún, minden nagy, éles, és qrva jó volt. Túúdom majd rájövök, megszokom, de még prüszkölök 1 kicsit...
Ami írsz, hogy ctrl meg + az jó úgyahogy, de itt ott pixelesedik a kép a nagyítástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!