Nvidia driver telepítése után nem tudok felbontást állítani és színminőséget sem?
Figyelt kérdés
Jelenleg 640x480 a felbontás és 4 bites a színminőség... gondolom nem is kell mondanom, hogy mindjárt kifolyik a szemem olyan ronda... Mit lehet ezzel csinálni?2011. aug. 23. 22:58
1/7 kuktaberci válasza:
rossz drivert raktál fel. Töröld le, inditsd ujra, rakd fel a megfelelőt, inditsd ujra.
2/7 A kérdező kommentje:
pedig az nvidia honlapján levő alkalmazást használtam, ami magától kiadja a 'helyes' drivert. Lehet mégsem a legjobbat adja? akkor megcsinálom most manuálisan
2011. aug. 23. 23:11
4/7 A kérdező kommentje:
nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X
2011. aug. 23. 23:38
5/7 kuktaberci válasza:
na most jó lett?
tesom fx5200 asára (kb hasonló évjárat) én sem tudom rávarázsolni az nvidia drájverét. Rég feladtam nem is próbálkozok vele. Ritka normális drivert találni amúgy ilyen őskövületeknek.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, tegnap este sikerült megcsinálni. Letöltöttem manuálisan a drivert és z működött
2011. aug. 24. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!