Hogyan állítsam be a felbontást?
Figyelt kérdés
A monitoromon az ajánlott felbontás az 1440x900. Ha ezt beállítom akkor gyönyörű tiszta képet ad a monitor, 1 a gond, hogy nyomott hatásúak a képek rajta. Ami nekem tetszik felbontásban, az az 1280x768, ez jó lenne, de itt meg nagyon homályos minden. :( Mit tudok tenni? A többi felbontás egyáltalán nem jó. Szeretném az ajánlottra tenni, de az nyomott.2012. nov. 5. 22:21
1/5 anonim válasza:
ha csak a monitor felbontásra vagy kíváncsi akkor ragd a legnagyobbra akkor lesz a legtisztább a gép játékoknál pedig mindig olyanra hogy ne szaggasson ez márn játéknál vga függő általában amit a gép beállít jó szokott lenni de a sima monitor felbomtást ted a legmagasabra xp nél balklik az asztalra tulajdonság és ott megtalálod win7 nél szintén balklik az asztalra és aztán a képernyőfelbontás opciót válazd
2/5 anonim válasza:
legalábis én így szoktam állítgatni de vannak nálam ebben jóval okosabbak is
3/5 anonim válasza:
ja próbálj a kontrakszon is variálni az nem csak a felbontás hibája szerintem ezt a monitoron vagy a vga kártya programjával lehet variálni el nem lehet rontani szóval nyugodtan próbálkoz
4/5 Komplikato válasza:
Ha a monitorod valós felbontásán használod NEM LEHET nyomott a kép, mert a pixelek 1:1 arányban jelennek meg. Ez akkor fordulhat elő, ha a menüben elállította valaki azon opciókat, hogy mondjuk széthúzza a képet X vagy Y irányba, vagy pont ellenkezőleg. De ezek meg megint csak kisebb felbontásban okozhatnak ilyen gondot.
5/5 A kérdező kommentje:
Én sem értem, mert hiába lenne rengeteg hely, hogy ne legyen nyomott mégis az. Szerintem mem 1:1 az arány :/ :/ A monitor menüjében nincs elállítva. Már próbáltam ott is magasítani a 2 szélét meg betolni a képernyőnek de úgy sem jó. :(
2012. nov. 6. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!