Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért sípol a gépem kikapcsolá...

Pepito83 kérdése:

Miért sípol a gépem kikapcsoláskor kb 10,15-ször?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mióta új videó kártyát vettem kikapcsoláskor sípol a gépem. Rendesen működik,fut minden, legújabb driver, induláskor minden rendben,eddig komoly játék mellet is max 27C fokra melegedett. Videó kari teljesen új és csak kikapcsoláskor van gond.(újra indításkor, alvómódban sincs semmi baja) Ha valaki találkozott már ilyen problémával az segíthetne. Előre is köszi!

2016. márc. 1. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
2016. márc. 1. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:
2016. márc. 1. 13:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudtommal ezek a kódok bekapcsoláskor érvényesek. Ezért is írtam legalább 2szer le! Ilyen táblázatot én is le tudok tölteni köszönöm. ismerem a googlet nekem is haverom.
2016. márc. 1. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Az új videókártya nem tetszik neki, azt kellene megnézned.
2016. márc. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!