Linux disztribució?
Figyelt kérdés
Olyan linux disztró érdekelne amely egy live DVDrõl/USBről bootolva elfut bármely gépen processzortípustól függetlenül, és lehetőleg elboldogul a legtobb linuxra irt programmal.2016. febr. 21. 18:40
2/9 anonim válasza:
Ubuntu 32 (intel x86) bites változat. Azért ne ARM procin próbáld futtatni, mert az nem fog menni, mivel más architektúra. Teljesen proci független verzió nem létezhet. De a kérdésből ítélve neked intel architektúrás gépre kell. :)
3/9 anonim válasza:
Linux mint mate. A debiant személy szerint nem ajánlom, mert nyilván fain a rendszer, de linux mint-es kérdésre könnyebb releváns választ találni.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen
2016. febr. 21. 22:19
5/9 A kérdező kommentje:
sry.. telefon xD
Igen a gépemet intel proci hajtja, de nekem fontos lenne h bármely gépről tudjam bootolni..nemkell hogy olyan csillivilli legyen mint az ubuntu csak az a lényeg h fusson :)
2016. febr. 21. 22:21
6/9 A kérdező kommentje:
Linux Mintből az inteles verziót már ráerőszakoltam arm procira es működött, csak a megjelenéssel voltak problémák és a random leállásokkal.. Inteles Debian és Kali pedig nem volt hajlandó működni.. kicsit komolyabban belemásztam a disztrókba és van belőlük elég sok amit nincs kedvem végigpróbálgatni.
2016. febr. 21. 22:25
7/9 anonim válasza:
Linux Mint mate (vagy bármelyik).
8/9 anonim válasza:
Ha tényleg belemásztál volna a disztrókba, akkor rájöttél volna, hogy -desktopra- van kb 5. disztro, és annyi. A többi már csak ezeknek a cukrozása.
9/9 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy én ezekre nem jöttem rá? De ha nem akarsz a kérdésemre válaszolni, ak légyszives ne szólogassál be
2016. febr. 25. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!