Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » AMD vagy Intel passzol egy...

AMD vagy Intel passzol egy gamer gép-be jobban?

Figyelt kérdés

Akarok venni egy gamer gépet. Max 100000FT-ot költenék rá.

Van egy ilyen: [link]

Meg egy ilyen: [link]

Az utolsóhoz még 4GB ram menne(8000ft)

Nem tudok dönteni...

Nekem az intel+nvidia párosítás valamiért jobban tetszik...

A gépet videózásra+játékra használnám.

Az a kérdés melyik géped válasszam, vagy milyen proci kell egy gamer gépbe.

2016. febr. 12. 10:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Előre összerakott gépet ne vegyél!Nem a legjobbak!Ha jó gépet akarsz akkor egy 140-150ezerből már jön ki olyan gép amin élvezhetően mennek a játékok!100ezerből nem jön ki "gamer gép" Ma már 4GB-os vga-val(r9 380,gtx970) mondhatjuk gamer gépnek a gépünket!+(i5,i7,fx 8350)

Én azt mondom gyűjts még és később össze tudsz tenni egy olyan gépet hogy 2-3 évig hozzá se kell nyúlnod!

2016. febr. 12. 10:26
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát én Intel + Nvidia párti vagyok.

Vannak játékok amik ezen vannak amik az AMD-s configon futnak jól, attól függ melyikre van jobban optimalizálva...

Pár hónapja néztem Unity-s (játékmotor) statisztikákat, ahol láttam, hogy a fejlesztői környezetet és az azzal készült játékokat/programokat inkább Intel + Nvidia párossal futtatták...

Szóval én intelnél maradék emiatt is, meg nekem igazából bevált.

22F

2016. febr. 12. 10:28
 3/12 anonim ***** válasza:

én is INTEL párti vagyok, de ahogy a kettes mondta...

és saját összerakott párti vagyok, ezek az előre összerakósak néha olyan hülyeséget raknak bele amire semmi szükség.

A legjobban azokat szeretem ahol "gamer", gyenge CPU, gyenge videókártya és raknak bele 32GB rammot. :)

2016. febr. 12. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a statisztika azt mutatja meg, hogy a Unity-vel készült PC játékokat milyen procival használják:

Top on 2015-11:

Intel: 81.6%

AMD: 18.4%

[link]

Ez a statisztika azt mutatja meg, hogy a Unity-vel készült PC játékokat milyen videó kártyával használják:

(Intel alatt itt integrált videó kártyára gondolj)

Top on 2015-11:

NVIDIA: 59.9%

Intel: 23.9%

AMD: 15.9%

[link]

Ez a statisztika azt mutatja meg, hogy a Unity fejlesztőkörnyezetét milyen procival használják:

Top on 2015-11:

Intel: 90.9%

AMD: 9.1%

Ez a statisztika azt mutatja meg, hogy a Unity fejlesztőkörnyezetét milyen videó kártyával használják:

(Intel alatt itt integrált videó kártyára gondolj)

[link]

Top on 2015-11:

Intel: 42.6%

NVIDIA: 39.8%

AMD: 16.8%

szerintem ez a statisztika sokat mond :)

22F

2016. febr. 12. 13:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Amit a kérdésedben írtál mind a 2 kuka. Ezekkel játszani nem fogsz tudni nemhogy videózni. kb 150k ból tudsz összerakni 1 normálisat, de az se lesz jó sokáig, túl gyors a fejlődés.
2016. febr. 12. 17:03
 6/12 meszike91 ***** válasza:

Azok a gépek nagyon gagyik...

Gyenge vga és szar tááp van bennük.

Játékra intel, az erős magok miatt. Az fx procik munkánál teljesítenek jól, meg egy-két jól optimalizált játékban(pl bf4).

2016. febr. 12. 17:42
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, azért raktam ide ezeket a gépeket mert ezek az enyémhez nagyon jók.Az én gépem:

Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.66GHz

2GB ram

NVIDIA GeForce GT 520

P5PL2 ALAPLAP

de a játék alatt (League of Legends-et értek vagy a cs:go-t de azt inkább nem)

2016. febr. 13. 09:03
 8/12 anonim ***** válasza:
meszike91,neked volt amd proicd,vagy csak fotón láttál olyat?
2016. febr. 13. 10:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Én személy szerint az AMD processzorok híve vagyok, nem azért mert "fúj Intel" egyszerűen csak mert bejöttek az elmúlt több mint egy évtized során(volt inteles gépem is).

Azonos árkategóriákban általában az AMD több magot tud nyújtani (ezzel több műveletet végez), az Intel az órajelben tud jobban produkálni.

Abban viszont egyértelműen egyetértek azokkal akik ekképpen vélekedtek, hogy előre összerakott gépet NE vegyél. Rakd össze magadnak ha nem vagy digitálisa analfabéta és van egy kis kézügyességed menni fog(A leírásban minden benne van mit hova "dugj be"). Valamint árban is jobban ki fogsz jönni.

2016. febr. 14. 00:54
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az elsót válaszd az sokkal jobb és ezt NE FELEDD

Az Intel mindig jobb az AMD-nél de persze ez attól is fugg hogy az az intel milyen pld. az Intel leggyorsabb processzora Intel Core i7 4790K 4,4 GHz megy de az AMD még megsem kozelíti a 4GHz-t mindig 3,50 vagy 3,80

De én most nem foglak itt zavarni, egyszerúen az elsó gép a jobb

2016. febr. 19. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!