Laptop ventilátor halkítás?
Figyelt kérdés
Van egy Dell e5520-as laptopom, aminek ha a processzor hűtő ventilátora felpörög (2 percenként fél percre) olyan hangja van, mint egy porszívónak, ami igen idegesítő. Hogyan lehetne ezt orvosolni? A laptop egyébként mindig asztalon volt használva.2016. febr. 1. 00:10
1/3 P.O.C. válasza:
Ki kell takarítani jó alaposan, ha nem oldja meg valószínűleg kikopott és cserélni kell.
Érdemes külföldről megrendelni, mert idehaza képesek 3-4 -szeres áron árulni ezeket.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű kicserélem, mert kb. 1 hete pucoltam ki kompresszor segítségével, persze jó messze tőle, alacsony nyomáson. Egyébként nem is porszívóhoz, inkább egy hajszárítóhoz hasonlít a hangja. Köszi a választ.
2016. febr. 1. 01:37
3/3 A kérdező kommentje:
Szétszedtem a laptopot, de port nem találtam, a ventin sem tapasztaltam kopás nyomát, viszont az Aida ilyen 3300 fordulatot mér felpörgésnél. Szóval lehet maga a ventilátor ilyen típusú?
2016. febr. 5. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!