350 w táp helyett 300 w -at teszek a gépbe mi baja lehet? A ventilátor már nagyon hangos, és van 1 tartalék táp, ami halkabb! Nem akarok venni ventilátort.
ezt pontosan miből gondolod?
egyébként kérdező függ attól is hogy mik a géped pontos adatai és hogy milyen pontosan a táp.. de ha 350w elbírta akkor valószínű hogy 300w is elég neki már ha tényleg le tud adni annyit az a tápegység.. de ha írsz pontos típusokat akkor egyszerűbb lesz megmondani.. az igazi kérdés inkább hogy elég stabil-e az a táp és rá mered-e bízni a géped
#1 érdekelne honna tudod?
#:2 -Alaplap neve Gigabyte GA-H61M-DS2
RAM foglalatok 2 DDR3 DIMM
Opr. verziója 5.1.2600 (WinXP RTM)
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 3
Videokártya tulajdonságai-Intel(R) HD Graphics
Eszköz leírása Intel(R) HD Graphics
gondolom ezek segitenek.
Köszi elöre is.
ket tap pontos teljes tipuskodja kellene
mert ha a 350 jobb akkor tenleg a ventit kene a tenni bele (ha megoldhato szamodra)
ha viszont 300 jobb, akkor jobb is ha lecsereled vele...
ha ket brand taprol van szo akkor valoszinu hasonlo kategoriat kepviselhetnek de ezt is tipus alapjan lehet eldonteni
nevleges 50W tenleg nem sokat szamit
gepleirasod alapjan egy 150W os tap is lazan vinne geped...
Köszönöm a hozzászólásokat!
H a jól értelmezem a tápegységre írt adatok kellenének (#6 válaszából) akkor tudnátok pontosabb adatokat!
Ezek után maradok #4-es gondolatánál! Gondoltam rá Én is csupán lustaságból. Gondoltam egyszerűbb kicserélni, de az adatok alapján-nem mindegy!
Ha a ventit kicserélem akkor leírom az adatokat mind két tápról, és jó lenne ha vissza térnétek, 1 válasz erejéig!
Köszönöm
#7 addig ne csereld ki amig nem tudni adatokat
pontos tipuskod, vagy agkiosztast is leirod vagy cimkerol kepet teszel fel
mivel lehetseges olyan is hogy a 300 as jobb es erosebb is...
ez esetben nincs ertelme kivened a ventijet hisz erdemesebb eleve hasznalni
ha rosszabb es gyengebb akkor van ertelme ventit 350 be atteni, annyira nem egyszeru de sokfele modon lehet, szoval annyira nem bonyolult sem a venti csere
mar ha beleillenek egymasba egymas ventijei
mert lehet kulonbozo meretuek... netan ventik adatai nem felelnek meg egymashoz...
Készítettem képeket a dobozokról. Sajnos nem 300, hanem 400 W az eredeti amiben cserélni kell a ventilátort!
Ezek után sztem szóba sem jöhet , hogy a 300W-t tegyem be?! (volcano-t)
Van 1 vadi új ventim,:típusa hosszú 12 V 0,15 A Ez jó bele méretileg!
Kérdésem még: a venti adatainak meg kell egyezni minden esetben?? Kisebb v nagyobb (A) nem lehet?
#9 2x ugyan az a link van egy veszelyes kategoriaba sorolt legalja tap a codegen mindemelett 12V agon 16A tud papiron csak
mi a problemad kerdezo? irtam hogy konfigodhoz 150W os normalis (meg "nem normalis" is) boven eleg mivel nincs benne pcie vga es eleg modern alacsony fogyssztsu cpu van benne, es semmi extrat nem irtal
ventinel nagyon kellene hogy a V legalabb megegyezen es A sem art ha nagyon kozeli vagy megegyezo, de ezenkivul, indito feszultseget se art tudni meg a legszalitasat...
ilyen alacsonyfogyasztasu gepnel normalis tapnal az se feltetlen gond ha nem megy a venti vagy pedig valami nagyon minimalis legmozgast kelt csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!