A számítógép nem jelenit meg semmit a monitoron, csak annyi történik, hogy a processzor ventilátor hangosan pörög. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sajnos nem jelenik meg semmi a monitoron. Nem sípol csak az erőteljes ventilátor zaja hallatszik de az folyamatosan. Ha sokszor megpróbálom újraindítani akkor néha elindul. A merevlemez nem hibás, az adatok olvashatóak róla más számítógépen. A RAM-okat próbálgattam kiszedni, betenni. A táp feszültségeit megmértem amikor egyszer nagy nehezen elindult, jók voltak. Milyen hiba idézhet elő ilyen tünetet? Próbáltam a BIOS-ban az alapbeállítást is, nem használt.2016. jan. 13. 21:33
2/2 anonim válasza:
Alaplap vagy memória. Táp ritkán okoz ilyen hibajelenséget Én a 20 év gyakorlat alatt még nem találkoztam ilyennel. Persze azért próbálj rá, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!