350 w táp helyett 300 w -at teszek a gépbe mi baja lehet? A ventilátor már nagyon hangos, és van 1 tartalék táp, ami halkabb! Nem akarok venni ventilátort.
modecom volcano 300W lenne a masik?
az még veszelyesebb, gyengebb es hulladekabb a Codegen edtol
ismetlem nem azert mert 300W os elnevezesu!, azert mert a gyarto direkt kitolasbol gyartja a felhasznalok reszere, ilyen a vilag hozza kell szokni
szoval Volcano 300 at lojuk ki felesleges vele foglalkozni is, es ventije is lehet hamar bedoglene/hangossa valna
pontosan milyen ventid van? tudsz fotot feltenni a codegen ben levorol meg amit bele akarsz tenni?
a kis cimkejerol a kozepen
de ha ugy erzed beletudod nyomnines semmi nem erdekel akkor ted bele, vegulis ha nem teszi tonkre akkor max a regit visszateszed...
"ilyen alacsonyfogyasztasu gepnel normalis tapnal az se feltetlen gond ha nem megy a venti vagy pedig valami nagyon minimalis legmozgast kelt csak"
ez egy kodegány ha venti nélkül elindítja leég az egész ház O.o
#12 ez ventivel is fent all codegen el :D
mint latod amit ideztel is ott van benne hogy " >>normalis<< tapnal "
Pontos konfigot nem írtál, de elég régi lehet. És elég keveset fogyaszthat, ha a Codegen is elviszi.
Ez kell neked.
Bocsi mindenkitől figyelmetlen voltam,
Készítettem képeket a dobozokról. Sajnos nem 300, hanem 400 W az eredeti amiben cserélni kell a ventilátort!
Tápegységek
400 W-: [link]
Vollcano 300W
A gép ~ 6 éve van nálam! Torrentezésre nettezni, filmet nézni nekem 2szuper” :)
#12"ilyen alacsonyfogyasztasu gepnel normalis tapnal az se feltetlen gond ha nem megy a venti vagy pedig valami nagyon minimalis legmozgast kelt csak"
Mint írtam , nagyon hangos és már idegesít!
Ez volt benne:cooler master a8025-25ab-3bn-f1----12V 0,24A
Van 1 vadi új ventim,:tipusa hosszú 12V 0,15 A Ez jó bele méretileg!
Kérdésem még: a venti adatainak meg kell egyezni minden esetben?? Kisebb v nagyobb (A) nem lehet?
Közben olyan probléma adódik, hogy a (szakszóval nem tudom) az alaplaphon levő 24 lukú vezeték csatlakozó alj a 400W os -on, míg a 300W 20 lukú.
Erről írtam!
Köszönöm megértéseteket is de teljesen más a szakterületem és gondoltam segítségetekkel megtudom csinálni!
irtam hogy a volcano val ne foglalkozz az nagyobb hulladek sokkal sokkal mint a codegen
nem tudom mi nem volt ertheto, kerdezz ra hisz hosszan es tobbszor is mar leirtam...
V az megegyeziknesetedben, A az jelentosen kisebb, szepen belerakod es meglatod...
amikor azt irom hulladek nem csak egyeni velemenyt mondok, hanemnvaloban a gyarto ilyenek kesziti oket (toluk kerdezd miert)
szoval ezek utan felesleges minden tovabbi szo mivel reg tul volt targyalva
venti be, ha jo jo, ha nem nem es kesz...
Szia
#16-17: értettem :d köszönöm!
:wave:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!