Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 350 w táp helyett 300 w -at...

350 w táp helyett 300 w -at teszek a gépbe mi baja lehet? A ventilátor már nagyon hangos, és van 1 tartalék táp, ami halkabb! Nem akarok venni ventilátort.

Figyelt kérdés

#PC #táp #ventilátor #tápegység hűtése
2016. jan. 31. 21:56
1 2
 11/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

modecom volcano 300W lenne a masik?

az még veszelyesebb, gyengebb es hulladekabb a Codegen edtol

ismetlem nem azert mert 300W os elnevezesu!, azert mert a gyarto direkt kitolasbol gyartja a felhasznalok reszere, ilyen a vilag hozza kell szokni

szoval Volcano 300 at lojuk ki felesleges vele foglalkozni is, es ventije is lehet hamar bedoglene/hangossa valna

pontosan milyen ventid van? tudsz fotot feltenni a codegen ben levorol meg amit bele akarsz tenni?

a kis cimkejerol a kozepen

de ha ugy erzed beletudod nyomnines semmi nem erdekel akkor ted bele, vegulis ha nem teszi tonkre akkor max a regit visszateszed...

2016. febr. 1. 17:10
 12/18 anonim ***** válasza:

"ilyen alacsonyfogyasztasu gepnel normalis tapnal az se feltetlen gond ha nem megy a venti vagy pedig valami nagyon minimalis legmozgast kelt csak"

ez egy kodegány ha venti nélkül elindítja leég az egész ház O.o

2016. febr. 1. 18:35
 13/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#12 ez ventivel is fent all codegen el :D

mint latod amit ideztel is ott van benne hogy " >>normalis<< tapnal "

2016. febr. 1. 18:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Pontos konfigot nem írtál, de elég régi lehet. És elég keveset fogyaszthat, ha a Codegen is elviszi.

[link]

Ez kell neked.

2016. febr. 1. 21:33
 15/18 A kérdező kommentje:

Bocsi mindenkitől figyelmetlen voltam,

Készítettem képeket a dobozokról. Sajnos nem 300, hanem 400 W az eredeti amiben cserélni kell a ventilátort!

Tápegységek

400 W-: [link]

Vollcano 300W

[link]

A gép ~ 6 éve van nálam! Torrentezésre nettezni, filmet nézni nekem 2szuper” :)

#12"ilyen alacsonyfogyasztasu gepnel normalis tapnal az se feltetlen gond ha nem megy a venti vagy pedig valami nagyon minimalis legmozgast kelt csak"

Mint írtam , nagyon hangos és már idegesít!

Ez volt benne:cooler master a8025-25ab-3bn-f1----12V 0,24A

Van 1 vadi új ventim,:tipusa hosszú 12V 0,15 A Ez jó bele méretileg!

Kérdésem még: a venti adatainak meg kell egyezni minden esetben?? Kisebb v nagyobb (A) nem lehet?

Közben olyan probléma adódik, hogy a (szakszóval nem tudom) az alaplaphon levő 24 lukú vezeték csatlakozó alj a 400W os -on, míg a 300W 20 lukú.

Erről írtam!

[link]

Köszönöm megértéseteket is de teljesen más a szakterületem és gondoltam segítségetekkel megtudom csinálni!

2016. febr. 1. 21:40
 16/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

irtam hogy a volcano val ne foglalkozz az nagyobb hulladek sokkal sokkal mint a codegen

nem tudom mi nem volt ertheto, kerdezz ra hisz hosszan es tobbszor is mar leirtam...

V az megegyeziknesetedben, A az jelentosen kisebb, szepen belerakod es meglatod...

amikor azt irom hulladek nem csak egyeni velemenyt mondok, hanemnvaloban a gyarto ilyenek kesziti oket (toluk kerdezd miert)

szoval ezek utan felesleges minden tovabbi szo mivel reg tul volt targyalva

venti be, ha jo jo, ha nem nem es kesz...

Szia

2016. febr. 2. 09:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Vedd meg azt a fsp pnr-t amit linkeltem.
2016. febr. 2. 10:37
 18/18 A kérdező kommentje:

#16-17: értettem :d köszönöm!

:wave:

2016. febr. 2. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!