Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gamer egér 10000FT alatt?

Zsoca1919 kérdése:

Gamer egér 10000FT alatt?

Figyelt kérdés
Valaki ajánlana nekem jó gamer egereket 10k alatt? Köszönöm.

2016. jan. 15. 08:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
nem mind az a hama amit te linkeltél az vacak. amit én linkeltem abban jó szenzor van de ahogy írtam kérdéses a frimware meg kapcsolok minősége. 10 ezer alatt ne várjunk jó szenzort meg csili vilit is .. arra ott razer csak éppen 20-30 ezrekért és sokszor még vacakabb a teljesítmény is mint egy 6-7 ezres egérnél ( kivéve mamba ,abysus,deathadder, )
2016. jan. 15. 17:23
 22/25 anonim ***** válasza:

Én már semmilyen Hama egeret, vagy más terméket tőlük nem vennék.

Több mint 3 Hama márkájú egérrel voltak meg a rossz tapasztalataim, ebből 2 uRage-szériás darab. Hiába néz ki jól, meg még ideig-óráig működőképes is, egyszerűen f*s. Az oldalán a borítás hamar megkopott (holott épphogy csak pihentetem rajta a hüvelykujjam), magasabb DPI-beállításokon rengetegszer magától mozgott, és optikai szenzor vagy sem, még az asztalról felemelve viszonylag magasan is érzékelik a mozgatást. És ha ez nem lenne elég, idővel háromból három egér kezdett duplán, triplán vagy többször kattintani, egyszeri kattintáskor. Más Hama egérnek a görgője ment tönkre elég hamar (2-3 hónap). Egyik sem bírt ki 1 évnél többet.

Régebben, naivan vettem tőlük mindenféle termékeket, mikrofont, USB hubot, de... az utóbbin kívül minden más hamar elromlott, rossz minőségű is volt.

Innentől kezdve én többé nem bízok ebben a márkában. A véleményekből, amiket láttam, nem vagyok egyedül ezzel. Inkább veszek egyszer 15 ezerért egeret, ami kibír 5-6 évet legalább, mint évente 5 ezerért.

Legolcsóbban (legalábbis múltkor még 12 ezerért láttam) a CM Storm Alcor van, amit vennék, már csak az oldalgombok megléte miatt is. Kinézet ide vagy oda, Logitech G100s alá nem adnám, de a már linkelt listából biztos, hogy találsz kedvedre valót, Kérdező. Érdemes körülnézni ebayen, amazonon olcsóbb ajánlatok iránt. Vagy többet áldozni rá.

2016. jan. 15. 18:39
 23/25 anonim ***** válasza:
ebay jó de van sok hamisítvány is ,rettentő olcsó áron .
2016. jan. 15. 22:13
 24/25 anonim ***** válasza:
#23 - Feltételezhető, hogy a gyanúsan olcsó termékek nem megbízhatóak. De egy 10-15 eurós eltérés még mindig lehet reális.
2016. jan. 15. 22:14
 25/25 anonim válasza:
Tudom régi a kérdés, de aki esetleg most akár egeret venni hasonló áron, annak én csak a Logitech g102-őt vagy g203-mat (ugyan az a kettő) ajánlom. Persze ízlés kérdése, nekem nagyon nagy a kezem, mégis szeretem, a szenzor nagyon ott van benne, és könnyű is.
2019. máj. 25. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!