Gamer egér 10000FT alatt?
Én ezt néztem, de én inkább a szenzorok minőségére megyek, na meg persze hogy az egér se legyen valami gagyi műanyagból.
maga a jó szenzor nem a dpi felbontást jelenti . tehát neked lehet egy full gagyi egered akkor is ha az 6800 dpi-s pl . a szenzor az az optika amivel el látják mondhatjuk az agya az egérnek ,röviden azért felel hogy precízen pontosan kövesse leg gyorsabb rántásokat vagy a legkisebbnél se ugorjon el a kurzor kukutyinba. pl az avago 3090 az egyik legnevesebb szenzor ami egy profi játékosnak tudását bőven ki tudja szolgálni! persze maga a frimware sem elhanyagolható ez olyas féle mint a bios a lényege hogy optimalizálja az érzékelőt vagy javítja .
[link] ilyent még nem használtam nem tudom a hama egerek mennyire jók de ebben profi szenzor van megfízethető áron kérdés hogy mennyire jó kapcsolok vannak benne .
van még a logitech g100 amit 100 k alatt szoktak ajánlani és én is ajánlom mivel volt logitech egerem ami játékra lett tervezve és a legpontosabb szenzorokat gyártják szerintem , nem tudok alacsony szenzin játszani de amíg volt egy logitech mx310 egerem jó régi igaz de perfect érzékelő van benne olyanokat rántottam deagle hogy sokszor én nem hittem el mit lövök vele. lényeg ez biztos jó egér.
akkor van még a Genius Maurus ez is avago 3090 szenzorral van ellátva ha a tömzsi egereket csipázod . ezek mind 10 k alatt vannak .
"van még a logitech g100 amit 100 k alatt "
10k alatti . elszállt egy nulla XD
Technikai segítséget szenzorok tekintétben nem tudok nyújtani.
Egy viszonylag gagyi, de marha kényelmes egerem van (gigabyte m6900), battlefiled 4-ben már gond nélkül megvan 3-as 4-es k/d arányom, persze a jármű mentes pályákon. Sosem ugrált el a célkereszt, mindig oda lőttem ahová akartam vele.
Egy jó egéralátét viszont elengedhetetlen az optikai egereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!