Legjobb gamer egér 10000FT körül?
Én 2 hete vettem ilyet. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Nekem nem kellet a 20 dolcsis baromság. Ha megveszed ezt az egeret irj nekem hogyha nem tudsz valamit rajta.
A Lua vagy Logi G100s.
"Az a 2000DPI nem túl kevés?"
Ritka hülye kérdés, neked kell tudnod, hogy milyen érzékenységen használod. Amúgy az esetek 99%-ban az 1000 is elég, kevés ilyen high senses van akinél a 2000 is kevés. Én speciel 400 dpi-vel játszok, de vagyunk még jócskán.
Én 2 hete vettem ilyet. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Nekem nem kellet a 20 dolcsis baromság. Ha megveszed ezt az egeret irj nekem hogyha nem tudsz valamit rajta.
Tessék egy vélemény a Mars Gaming MM5-ről: ugyanolyan nyomorult hulladék, mint az A4Tech, Trust, Sharkoon meg a többi ratyiság, amiktől a tizenéves kölykök el vannak ájulva.
Két értelmes ember már előttem megírta: Roccat Lua vagy Logitech g100s. 10000 Forinton alul NINCS más jó minőségű gamer egér.
1. Vagyok.
Nekem spec. egy 13 ezres Sharkoon egerem van, és tudja azt amit elvártam tőle.
Igaz, hogy a 8 "plussz" gombból 5 a zenére van állítva, de nembaj. >.>
Mindig is szerettem a keleti mitológiát, szóval a sárkánypikkely miatt nekem tökéletesen megérte a 13 ezret.
Sharkoon Drakonia Black.
Mellékes, hogy 8100DPI-s, és 600-on használom. De, csak CS:GO-ban, egyébként kényelmes, hogy a többi játékba tudom váltogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!