Windows hibás file-ok?
Figyelt kérdés
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni. Legyen szives olyas valaki válaszolni aki tudja megoldást a problémámra.
Szóval windows 8.1 Pro operációs rendszerem van és már régóta van egy mappám amiben hibás file-ok vannak. Eddig nem foglalkoztam vele de most kellene a hely, és nem tudom kitörölni a mappát. mert a zöld csík jár balról - jobbra, és mindig annyit ír hogy "0% kész".
Remélem tudja valaki a választ erre a problémára.
2016. jan. 4. 13:00
1/2 anonim válasza:
pontosan mit értesz hibás fájl alatt?
Miből gondolod hogy hibás?
Ha csak abból hogy nem tudod törölni, az azt is jelentheti hogy rendszerfájlok vannak benne, amit viszont nem biztos hogy ajánlott törölni ugyebár.
Mi a mappa neve amiben a fájlok vannak?
2/2 A kérdező kommentje:
A mappában játékok kiegészítői vannak, és mikor megynitom mindig azt írja ki hogy a mappa nem válaszol, úgy értem hogy "hibás" fájlok mert nem tudom megnyitni a mappa tartalmát :) Kb. 3,5Gb helyet foglal a cucc.
2016. máj. 20. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!