Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kikapcsol a számítógép de miért?

Kikapcsol a számítógép de miért?

Figyelt kérdés
Ha nézek egy filmet,például Youtube vagy más online filmes oldalon akkor ki kapcsol a számítógépe egy 15 perc után ha teljes képernyőre rakom a filmet amit nézek. Ez mitől van?

2016. jan. 2. 16:27
1 2
 1/16 Szirty ***** válasza:
Túlmelegszik vagy gyenge a tápegység hozzá.
2016. jan. 2. 16:29
 2/16 waland ***** válasza:
Namost nekem is van valami hasonló gondom, de még én sem jöttem rá, hogy mi: bármilyen flashel kapcsolatos videó alatt ki tud fagyni. A túlmelegedés és tápproblémát nem feltétlenül gondolom biztosnak, mert milyen túlmelegedés az, amit egy flash videó előidéz, de a Fallout 4 full HD-ban nem? Ez vonatkozik a tápra is. A Youtube mondjuk nálam nem gond, mert az HTML5-öt használ, ott nem is fagyok.
2016. jan. 2. 16:37
 3/16 anonim ***** válasza:

HWInfo letölt és nézd meg a hőmérsékleteket!

G.

2016. jan. 2. 16:41
 4/16 Szirty ***** válasza:

waland!

"A túlmelegedés és tápproblémát nem feltétlenül gondolom biztosnak, mert milyen túlmelegedés az, amit egy flash videó előidéz"

Arról a hibajelenségről van szó, amikor a gép kikapcsolódik (nem kifagy). Nagy különbség!

2016. jan. 2. 17:12
 5/16 waland ***** válasza:
Nem is feltétlen válasznak szántam, de ettől még nem biztos, hogy nem ugyanarról beszélünk. Mindenesetre a tisztánlátásért: tényleg ki is kapcsol, vagy csak egyszerűen teljesen kifagy? Mert kikapcsolni tényleg hardverhibából tud, de lefagyni még ezer más okból is.
2016. jan. 2. 17:16
 6/16 A kérdező kommentje:
Csak egyszerűen le áll mintha ki húznám a konnektorból és kész. De viszont ha megáll vissza se tudom kapcsolni mert miközben írja hogy tölti befele a Windows programot akkor is ki kikapcsol videó nézés nélkül :) úgy hogy olyankor tényleg ki húzom a vezetéket a tápegységből és várok egy pár másodpercet hogy a kondenzátorokból ki menyen a feszültség majd csak ezután kapcsol be. Az alap lapon van egy hűtőborda de ahoz hozzá se lehet érni olyan forró de az már olyan hat éve hogy megvettük
2016. jan. 2. 17:27
 7/16 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a "hozzá se lehet érni" nem hőmérsékletadat, csak maximum árulkodó körülmény. Amit írtam töltsd le és írd meg a hőfokokat üresjáratban meg film/játék közben is!

G.

2016. jan. 2. 17:29
 8/16 A kérdező kommentje:
Le szedtem de hőfokot sehol nem találok
2016. jan. 2. 17:34
 9/16 anonim ***** válasza:

Sensors fül.

G.

2016. jan. 2. 17:36
 10/16 waland ***** válasza:
Innentől az én válaszaimat tekintsd semmisnek. Ez bizony valóban túlmelegedés lesz. Valószínű már akkor is meleg volt, amikor megvettétek, de most a por meg a kiszáradt hűtőzsír miatt már annyira sem tud lehűlni a gép, mint régen. Amit az előttem szóló javasol, az tanácsolom én is, hőmérések, esetleg a táp cseréje, mert az is letilt leálláskor (azért nem tudod visszakapcsolni azonnal).
2016. jan. 2. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!