Hogy lehet több képet egy képpé összetenni?
Pályázatra 1 db képpel (fájllal) lehet nevezni. De az érthetőség végett 3 képet szeretnék küldeni, ami csak úgy lesz érvényes, ha egy fájlban van mind a három. (Mintha egy képkeretbe 3 kép lenne betéve...)
Hogyan lehet összeszerkeszteni, hogy a mérete se legyen túl nagy és a képminőség se romoljon?
Muszáj ehhez valami spéci programot letölteni, vagy megoldható a windowsban?
(Facebookon láttam ilyeneket régebben, de nekem nem facebookon át kell küldenem. Igaz azt sem tudom, hogy a facén hol van ilyen funkció.)
Tudnátok segíteni?
Tehát van a gépemen ez a három fotó, eddig megvagyok... :)
Most?
Szükséged lesz egy képszerkesztő programra. Arra amit mondasz egy ingyenes is tökéletes, pl, Gimp
(nyilván neked a windows-os kell)
Megynyitod, készítesz egy új képet (Ctrl-N), Ekkor beállíthatod mekkora legyen a vászon (Canvas). Ezt később is módosíthatod. Megnyílik az üres kép. Ekkor berakod mindhárom képet a vászonra File->Open as layers... vagy Ctrl-Alt-O Mikor bent vannak, elrendezed őket ahogy szeretnéd. Ha kész a kompozíció, kiexportálod a képet a kívánt formátumba. File->Export (Ctrl-E) Magát a projectet is mentsd el, hogy ha később módosítani kell. File->Save (Ctrl-S)
Youtube tele van oktatóvideókkal, ott less rá ha elakadsz.
Még nem csináltam meg, de ahogy leírod, érthetőnek tűnik, köszönöm!!!
Igazad van, a youtube-on is szoktak oktatóvideók lenni, ez most eszembe sem jutott.
Igazából nem tudom, hogy mire keressek rá :), hogy mondják ezt szakszóval vagy legalábbis röviden, mármint amit akarok csinálni....?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!