Swf fájl képpé alakítása hogyan?
Figyelt kérdés
Leszedegettem egy játékból swf fájlokat, és szeretném őket képpé alakítani. Flash diggert próbáltam, de azzal csak néhányat sikerült megnyitnom, csomót nem. Van valami normális program erre a célra?2015. jún. 13. 20:01
1/5 anonim válasza:
konvertáld át! vannak konvertáló progik
2/5 A kérdező kommentje:
Ha eddig nem azokat kerestem volna, és valamelyik működött volna, nem tettem volna fel a kérdést :)
Gondoltam hogy át kell konvertálni barátom, annak reményében kérdeztem hogy valaki konkrét működő programnévvel is tud segíteni.
2015. jún. 13. 20:23
3/5 coopper válasza:
Szia.
Én inkább a decompiler-rel próbálkoznék, hátha úgy több sikered lesz : [link]
Régebben én az első találatot próbáltam. (Sothink swf decompiler)
Sok sikert.
üdv.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem. Azóta sok programot kipróbálgattam, de valamiért egyik sem akarja beolvasni. Volt ami azt is kiírta hogy nem is swf fájl, pedig ott van a végén a .swf, és azt úgy szedtem le a játékból.
Meg elvileg ezeknek valami videóknak kéne lenni vagy ilyesmi nem? Ez meg szerintem sima kép, csak nem értem akkor miért swf.
2015. jún. 13. 21:13
5/5 A kérdező kommentje:
Ez se jó, azt írja corrupted a fájl :(
2015. jún. 13. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!