Állandó lag, router beállítás?
Pont ugyanez volt nekem is Októberben. Felhívtam a központot bejelentettem a hibát, 1 nappal később lett internetem.
Egy elosztó ment tönkre a központban, és azért szarakodott. Csak annyi különbséggel, hogy nekünk 10 percre elment a net, majd megint lett 5 percre. Először én a szolgálatót hívnám.
Először is köszönöm válaszod!
A furcsa az ebben (amit az előbb kihagytam) hogy a 3 lakótársamnak nincsen ilyen jellegű problémája egyáltalán, valamiért csak az én gépemen jelentkezik ez. Így nem hiszem hogy a szolgáltatónál lesz a gond.
Spyware Terminator programot kellene letölteni, és lefuttani egy teljes átvizsgálást. Még a kisebb vírusok is okozhatnak ilyet.
Másik kérdésem: Vezetékes/Wiiófi-n keresztül kapod a netet? Ha vezetéken lehet, hogy az alaplapi cssatlakozó döglődik, ha wifin akkor a hálózati kártya/wifi stick a ludas.
Köszönöm a válaszod!
Jelenleg nod32-t használok, épp az előbb fejezte be a teljes víruskeresést és nem talált semmit. De kipróbálom a programot amit mondtál
Az internet wifin keresztül jön, de nem tudom hogy a hálózati kártya hibája lehet-e, mivel mint mondtam otthon hiba nélkül működik, csak itt az albérletben szarakodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!