Miért nincs wifi?

Figyelt kérdés

Ma vettünk egy routert, és nem tudom beüzemelni. Vagyis fogalmam sincs mi lehet a probléma. Ez a ddns-es dolog jön föl mindig.

[link]

Az automatikus beállításokkal csináltam mindent. A dobozra azt írták 30 másodperc az egész, de már 3 órája ezen ülök:D

2015. dec. 8. 19:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Rácsatakozni sikerült telefontól is, de azt írja ki gépen, hogy korlátozott, másrészt meg nem tölt be semmit
2015. dec. 8. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
a router se kap netet, ergo vagy vmi alapbeállítás van elnézve, vagy hitelesíteni kell. Nem Digis netetek van netalán? ahhoz ha jól tudom kell felh.név + jelszó. Ha más nem rakd alaphelyzetbe.
2015. dec. 8. 19:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Vidanetes netünk van, de fogalmam sincs hol rontottam el vagy mi lehet a baj
2015. dec. 8. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
ahogy néztem vidánál nincs ilyen, uh lövésem sincs. Arra az aláhúzott leválasztva szövegre mennék és megnézném mit ír oda, vagy esetleg tölts fel róla képet. Feltételezem persze, hogy rendesen van összekötve minden. :)
2015. dec. 8. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!