TOSHIBA Satellite L50-B-1VV vagy Asus X552MJ-SX024T?
Figyelt kérdés
Alapvető "háztartási" felhasználásra keresek laptopot: netezés, filmnézés, fényképek szerkesztése.
A kettő közül melyiket ajánljátok?
Esetleg mást hasonló árkategóriában(120000-130000 op.rendszerrel)?
2015. dec. 10. 16:12
1/6 anonim válasza:
Annyi a különbség, hogy az Asusban 300Mhz-vel több a memória, illetve van benne egy dedikált VGA:
NVIDIA® GeForce® GT 920M 1GB
A Toshibában viszont Intel alaplapi integrált
Én lehet az Asusra mennék rá, edigitalon 120-ért a tiéd, laptopszalonnál a Toshiba 135, pedig picivel kevesebbet tud.
2/6 anonim válasza:
Egyiket sem, Fujitsu A514 és a Dell Inspiron 5558 Inteles verziója a legolcsóbb használható, normális minőségű új laptop
3/6 anonim válasza:
Érdekes, nekem Toshibám volt az Asus gépem előtt, és egyikkel sincs semmi baj. Teljesen jól szolgált a Toshiba, és teljesen jól teszi a dolgát az Asus. Lehet én vagyok az élő kivétel, akinek volt egy jó Toshibája, és van egy jó Asusa?
4/6 A kérdező kommentje:
Biztos megosztó a téma, de azért köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 10. 19:33
5/6 anonim válasza:
Ez ilyenkor már nem más, mint márkab×zéria. Valakinek csak a Honda, valakinek meg csak az Audi. Ez is ugyanez.
6/6 anonim válasza:
Nem éppen, mert itt minden gyártónak vannak rossz és jó gépei egyaránt, ezek pont azok, amiket jobb elkerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!