Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jó egér 10 ezer ft alatt?

Jó egér 10 ezer ft alatt?

Figyelt kérdés
Mindennapos használatra kellene, 80%-ban játékra, 2500-3000 dpi bőven elég lenne. A tartósság lenne az elsődleges szempont, mert már unom, hogy a 6-7 ezer forintos egerek fél évet nem bírnak ki. Ajánlanátok néhányat?

2015. dec. 6. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
[link] Igaz, egy ezressel több, de megéri. Olyan érzékelő van benn, mint a Razer egerekben, a mikrokapcsolói pedig jobbak. A Razernél szeretik belerakni a kínait, ami az enyémnél látszik is, szeret duplán, de akár 3-4x is kattintani. Garancia lesz belőle.
2015. dec. 6. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Engem megfogott: [link]

Állítható érzékenység, ledek, kedv szerint beállítható gombok, szép és kényelmes is. :)

2015. dec. 6. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 Nekem régen Maurus volt, ennek a kistestvére kevesebb LEDdel. Nagyon kicsi az egér, de amúgy jó volt. Ismerősömnek adtam el, a mai napig működik. Inkább ujjas fogásra és karmosra jó. Csak a mérete miatt váltam meg tőle.
2015. dec. 6. 19:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. dec. 7. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!