Milyen egeret tudtok ajánlani 15 ezer Ft körül/alatt?
Min. 5 gomb, DPI-kapcsoló, valamint csak vezetékes jöhet szóba.
Első sorban játékra (főleg FPS-ek), de kisebb mértékben 3D-tervezésnél is ésszerűen használható legyen.
Gondolkoztam a Logitech G502-ben, de nem tudom, megérné-e, illetve egyáltalán, kihasználnám-e. (Tudom, hogy 20k körül mozog, de ez az egyetlen egér, amire többet áldoznék, ha kapok normális visszajelzéseket róla.) Többször hallottam, hogy laza a görgője, és ez egyeseket zavar.
Márka terén első sorban a Logitech-kel szemezek.
Annyit hozzáteszek, hogy tudom, az egér egy elég személyes választás (függ a fogási módtól, kézmérettől, stb.), de azért szeretnék első sorban a tulajdonságaiban is jobb egerek közül kipróbálni néhányat.
Az egér fogási módom egyébként valahol a tenyeres és ujjbegyes között van, variálódik.
Nekem sem tetszik a G502 lötyögős kereke, a G402-é sokkal jobban bejön. 10 ezer körül nagyon jó még a CM Storm Alcor.
Nézd át ezt az egérajánlót:
És ajánlom még a Prohardver idevágó topicját:
Alig várom, hogy megérkezzen az új szériás Roccat Kova-m:
Tíz gomb, nagy méret, szimmetrikus, könnyű, optikai, 20 ezer Ft -más nem is kell. Egy hét múlva már többet is tudok róla mondani.
Nekem Genius Gila-m van. Nagyon meg vagyok vele elégedve! Ha bármilyen kérdésed lenne vele kapcsolatban, írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!