Egy egeret szeretnék vásárolni Call of duty-hoz. Tudtok ajánlani jókat? Jöhet drága is!
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 23:21
1/8 anonim válasza:
Nekem Logitech G5 egerem van, régebben codoztam, jelenleg cszek,de nagyon jó kis egér :)
De vannak még jók. Írok párat:
Logitech mx518, g9
Razer: Deathadder, Krait, Mamba
Roccat: KONE
Én most akarok újat venni, egy ICON7 z500-as egeret.
Az itt felsoroltak közül mind megéri a pénzét. Remélem tudtam segíteni.
2/8 anonim válasza:
Razer Krait tökéletes.. olcsó is jó is.. 2 évig volt olyanom semmi baja nem volt 2 év után se pedig minden nap játszottam vele napi 6-7 órát is.. (counter strike) . már nincs meg sajnos azaz egér... részeg voltam és ideges és szétvertem,, D:SA:D de alig birtam szét törni olyan jo egér volt :D ha vissza térek a játékhoz majd ilyen egeret veszek ujra :D
4/8 anonim válasza:
pr0 gamerként tapasztalatom megosztom: SOHA ne vegyél logitech mx518 egeret. jó de mind elromlik ua a hibával. g5 -g9 mindkettő nagyon jó egér. nehány játékostársam a razerre esküszik.
5/8 anonim válasza:
a pr0 gamer jelző elég durva volt. Nekem sok ismerősöm van, akik mx518al játszanak huzamosabb ideje. Lásd JustSkill (becup09 cod4 3. helyezet) MARK, STiN, IDIOT is mx518al játszik.
6/8 anonim válasza:
aha. nekem 4db mx518 volt mind ugyanazzal a problémával és lassan 10éve játszok. tudom miről beszélek.
8/8 A kérdező kommentje:
végülis is egy speed-link kudos-t vettem.lécci nyugtassatok meg h nem szar egér:D
2009. okt. 19. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!