Hol tudok összeszereltetni egy pc-t? Meg van hozzá minden alkatrész
Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 14:06
1/12 Tengor válasza:
Számítógépszervizben, vagy szólsz egy hozzáértő ismerősnek, aki összerakja.
2/12 anonim válasza:
Előveszed az alkatrészek kézikönyvét + megnézel egy tutorialt youtubeon és összerakod.
4/12 anonim válasza:
szerviz, ha nem szamit hogy jol lehuznak.
5/12 Tengor válasza:
#4, ne abból indulj ki, hogy te lehúznád az ügyfelet!
6/12 anonim válasza:
Az összeszereléstől nem kell félni. A processzoron kívül semmit sem lehet nagyon elrontani.
7/12 A kérdező kommentje:
Igazábólnem kapcsol be és ezért akarom szervizbe összeszereltetni, különben raktam márossze a gépet.
2015. dec. 1. 14:38
8/12 anonim válasza:
Tengor, nem magambol indulok ki.
csak mar voltam nem egyszer ilyennek a szemtanuja...
9/12 Tengor válasza:
#8, nyilván, mint minden szakmának a szervizesnek is megvan a legalja, de ettől még azt mondani, hogy ne vigye szervizbe az h*lyeség. Olyan szervizt kell keresni, akik megbízhatóak.
10/12 Lajos54 válasza:
Annyi azért igaz, hogy ma már a legtöbb szerviz óradíjban dolgozik, ami általában elég magas. Az már más kérdés, hogy egy ilyen munkát hány órában számolnak.
Én is raktam már össze jópár gépet, de egy gyakorlott szervizesnek biztosan gyorsabban megy - ha úgy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!