Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki nem tudna 25. 000...

Valaki nem tudna 25. 000 körül jó videó kártyát?

Figyelt kérdés

Én az Asus Radeon r7 250 2gb-ot néztem.

Szeretnék végre a mai jobb játékokkal is játszani, mert a régieket már unom.

A gépem:

Proci: Intel Pentium G3220

Alaplap H81M-VG4

Ram:8gb

Táp: 400w (de ha kell nagyobb ezen ne múljon)

2015. nov. 3. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:

A szándékod alapján én azt mondanám, hogy használtan nézelődj (garanciásak között). 25-ért talán kapni 260x-et, ami azért lényegesen jobb a 250-nél.

Pl itt van egy 20-ért:

[link]

Garija él, nem doboz alapján szokás gariztatni, hanem a rajta lévő azonosítóval ellenőrzik. Erre nem kevés az 1gb ram, a 250-en is csak parasztvakítás a 2gb.

2015. nov. 3. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Képzelem milyen lehet a táp. Kitalálom, codegen vagy hkc.
2015. nov. 3. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, hát a mai játékokra felejtsd el az egész gépedet a tervezett 25 ezer forintos videokártyával.
2015. nov. 3. 21:22
 4/5 Kornél bácsi ***** válasza:

A mai játékok legtöbbjére tényleg kevéske sajnos :(

Én is használtat ajánlanék. Próbálj meg egy 750ti -t beszerezni

ár/érték arányában szerintem a legjobb, de egy r7 260 vagy r7 260x is megfelelő.

Tápot meg már millió egyszer megbeszéltük itt gyakhun :D

Nem a watt számít hanem a minőség... nyilván a watt is fontos, hogy lehetőleg az összfogyasztás ne lépje túl a maximális érték 80%-át.

Egy FSP Hexa+ 400 tökéletes.

Ha netán később fejleszteni akarsz:

Az alaplap elbírja a nagyobb procikat is. Én i5-el használom. Nem OColok semmit, nem crossolok, H81 Játékra, normál keretek között, jó deszka.

Procit kellene majd idővel cserélni. i3, i5 használtan is elég olcsók:)

ui.: Ne hallgass arra, aki leszólja a konfigod. Legtöbbje 12 éves, akinek anyuci- apuci megveszi az i7 4790K-t 100ezerért meg az Asus Maximus VI Extreme alaplapot 130ezerért...

2015. nov. 4. 04:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam én is i3/ i5 proci, de azt majd később :)
2015. nov. 6. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!