Valaki nem tudna 25. 000 körül jó videó kártyát?
Én az Asus Radeon r7 250 2gb-ot néztem.
Szeretnék végre a mai jobb játékokkal is játszani, mert a régieket már unom.
A gépem:
Proci: Intel Pentium G3220
Alaplap H81M-VG4
Ram:8gb
Táp: 400w (de ha kell nagyobb ezen ne múljon)
A szándékod alapján én azt mondanám, hogy használtan nézelődj (garanciásak között). 25-ért talán kapni 260x-et, ami azért lényegesen jobb a 250-nél.
Pl itt van egy 20-ért:
Garija él, nem doboz alapján szokás gariztatni, hanem a rajta lévő azonosítóval ellenőrzik. Erre nem kevés az 1gb ram, a 250-en is csak parasztvakítás a 2gb.
A mai játékok legtöbbjére tényleg kevéske sajnos :(
Én is használtat ajánlanék. Próbálj meg egy 750ti -t beszerezni
ár/érték arányában szerintem a legjobb, de egy r7 260 vagy r7 260x is megfelelő.
Tápot meg már millió egyszer megbeszéltük itt gyakhun :D
Nem a watt számít hanem a minőség... nyilván a watt is fontos, hogy lehetőleg az összfogyasztás ne lépje túl a maximális érték 80%-át.
Egy FSP Hexa+ 400 tökéletes.
Ha netán később fejleszteni akarsz:
Az alaplap elbírja a nagyobb procikat is. Én i5-el használom. Nem OColok semmit, nem crossolok, H81 Játékra, normál keretek között, jó deszka.
Procit kellene majd idővel cserélni. i3, i5 használtan is elég olcsók:)
ui.: Ne hallgass arra, aki leszólja a konfigod. Legtöbbje 12 éves, akinek anyuci- apuci megveszi az i7 4790K-t 100ezerért meg az Asus Maximus VI Extreme alaplapot 130ezerért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!