Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem megy a vincseszter?

Miért nem megy a vincseszter?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy új gépet amibe kevés hely volt , csak helyi lemez (C:) volt.Ugy döntöttem hogy a régi gépből átteszem a vinyót az újba.DE. Az új gépbe is volt vinyo a (C:)-n kívül csak nem volt bedugva.Bedugtam , elinditottam a gepet kiirta hogy nyomjam meg az F1-et a modositas mentesehez oke ramentem es elejott egy blamacco vagy blacco vagy mar nem emlekszem milyen felirat es alatta a geprol egy csomo adat es semmi.Mit tegyek? Esetleg rossz helyre dugtam be? rossz a vinyo? vagy mi az oka?
2015. nov. 22. 16:18
 1/2 Mr. V. ***** válasza:

Ha le volt húzva, biztos oka volt, kérdezd attól, akitől származik a gép.

Ilyen szövegű hibát a BIOS nem írhat ki...

A HDD-k master és slave módban működnek... ha 1 kábelen 2 azonos módra beállított HDD van, akkor csak az egyik fog működni és az sem üzembiztosan.

HDD rádugásánál a gép ha rendesen van beállítva (BIOS), nem szól semmi féle F1-es folytatás miatt, hanem alapból felismeri a HDD-t, kiírja a nevét és kezeli.

Tehát nálad a beállításokkal lesz a baj.

De elképzelhető, hogy bedöglött a HDD (attól hogy felpörög, még nem biztos, hogy jó is), ezért húzta le valaki, mert lusta volt teljesen kiszerelni.

2015. nov. 23. 15:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Hol kell ezeket a beállításokat kezelnem?
2015. nov. 24. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!