Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fallout 3 eredeti de nem megy...

Fallout 3 eredeti de nem megy nemtudom miért? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Steam-en vettem meg leárazva feltelepítettem win 10 re de 7-en sem ment. Élősszőr még a lancher-ből a játékba se akart dobni de egy game for Windows live frissítés után ment de a gondom hogy utána új játék kezdésekor intró előtt bezár a játék kerestem megoldást nem találtam ezért kérem a segítségeteket.

Előre is kössz.

2015. nov. 17. 15:40
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

vga driver fent van? mas jatek jol megy?

mi a processzorod es vga d pontos tipusa? menyi ramod van?

feltelepitetel biztos mindent mar ami kell hozza? fejlesztoi directx meg hasonlo aprosagok

2015. nov. 17. 15:44
 2/4 A kérdező kommentje:

A VGA driver nincs fent de a directx meg ijenekből 5-öt a steam autómatikusan felrakott, de a VGA-t most kipróbálom.

Kössz a gyors választ.

2015. nov. 17. 16:02
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#2 "sajnos" a vga drivernek barmilyen komolyabb 3D s dologhoz fent kell lennie :D

gyartoi oldalrol a legujabbat hasznald lehetoleg ami nek beta

vagy amit vga val kaptal lemezt (ha kaptal)

2015. nov. 17. 16:12
 4/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
ami nem beta *
2015. nov. 17. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!