Call of Duty Black ops 2 zombie mod nem megy letöltött játékon. Mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Leszedtem a Cod 2-t feltettem hibátlanul elindul, feltettem a steam-et is mert az is kell hozzá, elvileg nem kell semmit tenni fele csak legyen meg a gépen és menni fog a játék. elindítottam a zombie-t és nem csatlakozott fel a multiban pedig szintén ez volt, kérte hogy lépjek be a steam be, megtettem bent voltam úgy sem kapcsolódott fel és a multinál kihozta a steam-et azon is csak 1 oldalt hogy mennyibe kerül hogy vegyem meg és mindent a codról csak nem a multit amivel játszani is szeretnék. találtam linkeket ahol ez segíthet rajta, de egyik sem volt már elérhető, csak 1 amit le is szedtem úgy csináltam ahogy le volt írva betettem a fájlokat a játék mappájába, úgy viszont már a cod semmilyen formája nem indult el és uninstalállnom kellett mert hiányolt egy fájlt. Mit tegyek hogy tudjak multizni törtön?2015. nov. 19. 02:43
1/5 anonim válasza:
Nem is értem, hogy egy lopott játékkal miért nem tudsz együtt játszani azokkal, akik megvették...
2/5 A kérdező kommentje:
Nem is tudom miért kell okosnak lenni. Ha annyira értesz hozzá akkor tudod hogy letöltött játékon van multi ahol szintén nem eredeti játékkal játszók vannak. Aki megvette annak sokkal több lehetősége van de a letöltőknek is van. Ez iránt érdeklődtem nem az ilyen kommentek miatt. Kíváncsi vagyok neked vajon minden eredeti e. Ismerősömnek kell nem nekem.... mert nem mindenki engedheti meg magának hogy megvegye. Ezért akartam meglepni. Csak mindig jön 1-2 "értelmes" ember is kommentelni.
2015. nov. 19. 21:51
3/5 anonim válasza:
#2: Igen, minden játékom, filmem, zeném eredeti már vagy 15 éve, mikor is elkezdtem jól keresni. De mikor csóró tizenéves voltam, akkor sem vártam el, hogy a másolt kazetta ugyanúgy szóljon, vagy a kalózjáték ugyanúgy működjön, mint az eredeti.
4/5 A kérdező kommentje:
Én ezt megértem, csak azért ne másokat szólj le. Én személy szerint Assassins Creed függő vagyok és mindegyik eredeti köztük a tegnap megjelent Syndicate is már a birtokomban van. Nem töltök le jóformán én sem, csak ha megkérnek és ha már töltök le megkeresem a módját, és olvastam róla hogy van rá megoldás csak én cseszem el mert az eredetiket egyszerű telepíteni, de a "lopottakat" ... hát beleőrülsz. :D
2015. nov. 20. 09:59
5/5 Fazekas Zoli válasza:
hali en tudom hogy kell megcsinalni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!