Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A seamet uninstalloltam, mert...

A seamet uninstalloltam, mert egy frisssétés után "kiakadt", és a megmaradó fájlokat nem tudom törölni, és azok futnak, szóval nem tudom a használat miatt törölni, és setupolni a letöltött fájlokat. Valaki segítenei a fájlok törlésében?

Figyelt kérdés
A Steam nem mükszik!

2015. okt. 16. 20:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Bövebben:A seamet uninstalloltam, mert egy frisssétés után "kiakadt", de előtte nem vettem ki a win 10 inditásnál induló programok listályáról. Ez baj, mert a megmeradó fájlokat nem tudom töröli, és azt irja, hogy még futnak is, tehát nem tudom telepiteni, mert amig "futnak" nem inditható a set up, és a használat miatt törölni sem. Szóval hogy töröljem a megmaradt fájlokat?
2015. okt. 16. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
A legjobban a "listályáról"-on röhögtem.És ne mond, hogy mobillal írtad XD
2015. okt. 16. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Tsökkentett módban próbáltad?
2015. okt. 16. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:
még nem pill
2015. okt. 16. 21:27
 5/7 A kérdező kommentje:
win 10 en hogy lehet?
2015. okt. 16. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt egy fórumon találtam, magam nem próbáltam (win 8.1 van) :

"A Shift lenyomásával állítsd le a gépet, az kilövi a Fast Boot-ot. Bekapcsolásnál nem kell nyomni. Előjön egy Startup képernyő, ott lehet az opciók közül választani. F4 csökkentett mód, F5 ugyanez hálózattal, etc.

Bár én működő rendszeren teszteltem, de ott minden gond nélkül működik. Csak tartsd végig lenyomva a Shift-et, amíg teljesen kikapcsol a gép."

2015. okt. 16. 21:50
 7/7 A kérdező kommentje:

ok már jó

am a win+r,mskonfig,biztonságos mód is jó, és rövidebb (mindkettő működik)

2015. okt. 16. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!