Miért van az Hogy ilyen géppe. Több mint 3perc mire bekapcsol és teljesen használat kész lesz a gép?
ddr3 1600mhz 8gb ram
alaplap: asus a88xm-e
cpu: Quadcore amd a8-6600k jelenleg 4.1 mhz
Windows 10 fan fent de ez mindegyik oprendszerel Nagyon lassan tölti be a dolgokat indításkor nem tudom mi lehet a baj virus nincs rajta Avirát használok Miután betöltött mindent indításkor utána már gyors semmi baja de a boot idő 3perc fölött van :'( valaki tudna segíteni?
Hogy pontosan milyen a winchester hasznos volna.
És hogy HD sentinel 100%-osnak mutatja-e.
Bocs nem nagyon vagyok gép zseni mi az a sentinel?:p :D
hdd: SEAGATE ST3500630NS
Az attól is függ, hogy mennyi program indul a windowsal együtt és esetleg valamelyik vagy több program beállításától, hogy pl. keressen frissítéseket a windows indításakor, vagy maga a vírusírtó csináljon egy gyors keresést a rendszerindításkor.
Ki kell kapcsolni az autómatikusan indulók közül, amelyik nem fontos és meg kell nézegetni a programjaid beállítasainál, hogy rendszerindításkor hajtanak-e végra valamilyen műveletet, ha igen akkor ezt késleltetni kell.
A hd sentinelt bárhonnan telöltheted ingyenesben.
Mert szerintem nem egy friss darab a winchestered.
Őszintén hány éves kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!