Miért merül le a laptopom akksija ilyen hamar? És mit tehetnék?
gondolkodtam már ezen a kivevésen, viszont néha el-el megy itthon az áram egy egy pillanatra és olyankor viszont alaposan megjárnám a munkám miatt ( otthonról dolgozom, a saját gépemről).
egyébként feltölteni is több időbe telik, mint régebben.
Amikor tudod használd hálózatról, és az akku maradjon benn. Ez a legoptimálisabb.
Persze lehet csinálni, hogy 80%-ra meríted, kiveszed, 15°C környékén tárolod, amikor 40% körülire merül, akkor megint feltöltöd, visszameríted 80%-ra, és közben reménykedsz, hogy nem megy el az áram, de ez szerintem már a dolgok túlbonyolítása. Lehet, hogy ezzel a módszerrel megnyújtod az életét az akkunak valamennyivel, de mit érsz vele, ha a gépet kell cserélni, mert elavul?
A te akkudban tönkrement egy v. több cella valószínűleg. Ennyi volt megírva neki(k).
értem, köszönöm :)
és ha az akksi kimúl, attól még tudom használni a gépem? persze hálózatról.
#9, vett egy szünetmentes tápegységet, amiben szintén akkumulátor van.
#10, "Valamiért a főként hálózatról használt gépek állandóan bennehagyott akkumulátorai hamar tönkremennek." ezt mennyi laptop alapján mondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!