Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt a gépet mennyire lehet...

Ezt a gépet mennyire lehet max " feltúrbózni "?

Figyelt kérdés

Ram : 2,00 GB

Processzor : AMD Athlon(tm) 7850 Dual-Core Processzor 2,80GHz

Winchester : 500GB

Videó kártya : ATI Radeon HD 3870

2015. nov. 12. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt már nem érdemes újitgatni, legalábbis én nem foglalkoznék vele. Ha jobbat szeretnél sajnos muszáj lesz venni egy új alaplapot új procit stb.
2015. nov. 12. 17:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, csak mert én játszani szeretnék. És ezen a cod2-vel fix 333 fps-t visz és még a cs:go-val játszok. az néha belaggol és idegesítő. csak most "gamer gépre" nem nagyon tellik. majd 1 év múlva.
2015. nov. 12. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Megértem a problémádat de sajnos ebbe az alaplapba nem tudsz jobb újabb processzort belerakni mert ha jól gondolom ez am2+ os alaplap és az új procik már am3 asok sajnos. Ram ot meg ilyeneket hiába raksz bele attól nem lesz több fps se kevesebb ezeknél a játékoknál. Én mindent kicserélnék megmondom őszintén.
2015. nov. 12. 17:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! :)
2015. nov. 12. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!