Hogy lehetne felturbózni a gépet?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szaki. Annyi és egyben nagy problémám az, hogy nem bírsz megnézni a legnagyobb videómegosztón úgy egy zenét, hogy ne akadozna ha más oldalon böngészel pl. ebay.
Adatok(többet nem tudok, mire lenne még szükség?):
Intel Celeron D CPU 3,33GHz
2 GB RAM
Windows 7 32 bites op. rendszer
Nem mai gép. Vagy esetleg egy másik, középkategóriás gépet tudnátok ajánlani?
2013. nov. 9. 18:54
1/14 anonim válasza:
Hát ezen nem segítene a processzor húzása sem, ide új gép kell, viszont megmondhatnád mégis mennyit szánnál rá.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem gamer gépet keresek. Annyira nem vagyok tisztában vele lányként. Olyan 40k körül lehet olyat kapni ami nem akad?
2013. nov. 9. 19:02
3/14 anonim válasza:
Talán elég, annyiból kijön egy AMD-s APU-s(integrált videokártyás) gép ami elég a youtube-ra.
4/14 soccerway válasza:
alaplap, processzor és memóriacsere, 40-ből megvan a fejlesztés és van egy gyors gép ami visz mindent ami böngészővel kapcsolatos.
5/14 A kérdező kommentje:
Nekem ez így elég kínai. Nem tudnál linket küldeni? Vagy valami összehasonlítási alapot!
2013. nov. 9. 19:06
6/14 Rasta Joint válasza:
Merevlemezed milyen csatlakozású? A házad milyen szabványú?
7/14 anonim válasza:
Ha csak netre kell, nézd meg, hogy a számítógépeden milyen hardware-ek találhatók, típusait. Egy kicsivel erősebb proci+2gb ram meg egy videokártya lehet megoldja a problémát.
8/14 anonim válasza:
Szerintem így fejből nem tudja, szétszedni meg nem fogja a gépet.
De azért hátha meg tudod nézni, melyik csatlakozás erről a képről? [link]
Vagy esetleg küldhetnél egy képet a gépházadról és a belsejéről.
10/14 A kérdező kommentje:
Húha, azt hiszem, olyan mint amit olahnandi linkelt.
2013. nov. 9. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!