Kedves Szakértők! Vettem egy használt laptopot LINUX (Ubuntu 14. 04) op rendszerrel, a teljes (160 Gb) HDD ext3-ra van formázva. XP-t szeretnék feltelepíteni, a LINUXra nincs szükségem. Hogyan tudom leszedni a LINUXot és feltenni az Xp-t?
Figyelt kérdés
Egyből XP telepítőlemezzel nem boldogultam az elején, mert bár az XP telepítő az illesztőprogramok ellenőrzését stb. elvégezte, de utána hibával leállt (a számítógép károsodását okozhatja a folytatás). Letöltöttem az Ubuntu telepítő lemezt és a valami mást választottam a menüben, 10 Gb kivételével kértem új partíciót, FAT32-et választva. A folyamat elindult, de kb. 7 óra múlva sem ért véget és nem fagyott le, ki tudtam lépni a telepítésből. Mit kell tennem? Ha lehet, lépésről-lépésre kérnék segítséget.
Nagyon köszönöm.
2015. nov. 8. 09:05
11/11 anonim válasza:
Mi bajod az ubuntuval? Mi az a baromi ritka program, ami nem fut vele? Szerintem hagyd az ubuntut, nem véletlenül van rajta. Ha win-hez nem találsz drivert, sz*psz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!