Linux LXDE felület melyik disztribúción fut leginkább erőforrás szempontjából a legjobban?
Próbáld meg az LXDE-t Debian-nal.A Lubuntu az bughalmaz,Fedora-t és a Mint-et nem próbáltam LXDE GUI-val.
Amúgy milyen gépre kéne.
Netinst 32bit-et töltsd le.
Valamire való disztrónak mindegyik felülettel jól kell működnie. Fedora a Redhat "játszótere" , így nem csoda , ha az a Gnomeon kívül mással nem igazán stabil.
Ubuntu szimplán csak nevetséges ,mivel a főprojekt a unitys vonal , ezért a többi felület tulajdonképpen nem támogatott , azokkal külön programozók foglalkoznak. Igazából amikor én ezeket annak idején kíváncsiságból kipróbáltam egyik rosszabb volt mint a másik.
Ha csak az alacsony erőforrással párosított stabilitás kell akkor Slackware a legjobb választás. Ha egy kicsit nagyobb erőforrásigény is belefér egy jobb csomagkezelőért cserébe akkor Debian vagy Arch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!