Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Win 10 újratelepítés után a...

Win 10 újratelepítés után a gép nem ismeri fel az egeret, billentyűzetet!?

Figyelt kérdés
Újra raktam a gépet, a beállításokban található "a gép visszaállítása" -val. Telepítés után bejött a kék képernyő, és be kell állítani a nyelvet, időzónát, stb.. Na és itt nem világít se az egér, se a billentyűzet és nem is érzékeli őket. Próbáltam kihúzni, visszadugni, így az egér világít, de semmi sem változik. Újra indítottam a gépet is, de így is ugyanaz.. Mi lehet a probléma? Vagy miért nem ismeri fel??
2015. nov. 6. 16:55
 1/5 Tengor ***** válasza:
USB 2.0 v. 3.0 portba dugod őket?
2015. nov. 6. 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam mindkettőbe.. Rájöttem közben, hogy akkor megy el minden, amikor elkezdi tölteni a Windowst. Ha Pl bemegyek boot menübe, vagy ahol van ilyen h előző build visszaállítása, meg gép visszaállítása, ott jó minden. Nem talál előző buildet, így újraraktam megint. Nem változott semmi....
2015. nov. 6. 18:08
 3/5 Tengor ***** válasza:
Nem kezelné az alaplap USB vezérlőit? Legális kiadásról van szó?
2015. nov. 6. 18:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Eredeti win7-től lett frissítve 10-re, és kb két hónapja használom ezzel az egérrel meg billentyűzettel. Eddig hibátlan volt minden. Csak a visszaállítás után jelent meg ez a probléma.
2015. nov. 7. 10:59
 5/5 anonim válasza:
Nekem is ez a gond
2021. júl. 20. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!