Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Dll hiba. Mit tegyek?

Akos056 kérdése:

Dll hiba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amikor rákattintok egy letöltött játékra akkor nem indul el mert van két dll hiba ezek a:x3daudio1_7.dll a másik pedig a:d3dx9_43.dll.Mit tegyek hogy kijavítsam ezeket a hibákat????? Előre is köszönöm a válaszokat

2015. okt. 30. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Google! Nézz körül és töltsd le. Általában a windows vagy windows/system32-ből tölti be az ilyen könyvtárállományokat.
2015. okt. 30. 10:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
2015. okt. 30. 10:37
 3/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Szerintem a fenti fájlok valamelyek directx-ből hiányoznak, tehát ebbóő következik a megoldás is : A játék gépigénye (főleg a directx igénye) alapján a meg kell határozni a directx verzióját és telepiteni kell.

Én jártam úgy, hogy a windows 7-re (ugyebár alapból directx 11-van rajta) rá kellett telepiteni a directx 9-et mert nem indult el addig a játék (d3dx9_43.dll file alapján itt is a directx 9-es lehet a ludas a dologban) .

Sok sikert.

üdv.

2015. okt. 30. 11:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi megoldódott valóban a direct x-ez kellett telepíteni
2015. nov. 1. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!