Elek99 kérdése:
Hiba az új egeremmel?
Figyelt kérdés
A napokban vettem egy új gamer típusú optikai egeret. Bedugom a gépbe minden oké működik, belépek a játékba (Cs Go) megmozdítom a menüben a kurzort és 120 ról 10 re esik az FPS-em. Fogok egy másik egeret azzal semmi gond. De az újjal még mindig. Nem akarok egy vadiúj egeret a kukába dobni. Tudtok segíteni?2015. okt. 28. 22:59
1/8 anonim válasza:
Először is megpróbálnám az egér programján belül lejjebb venni a Polling Rate-t.
2/8 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy "gamer típusú"? Mi a márkája, típusa?
3/8 A kérdező kommentje:
A+ Gaming G9-KAGO
2015. okt. 29. 15:23
4/8 SylwerStone válasza:
Nem attól lesz egy egér gamer, hogy világít, hanem a szenzorától. Ennyi erővel vehettél volnvolna valami Tesco-s egeret, annyi különbség lenne, hogy nem ilyen "designos"
5/8 A kérdező kommentje:
Épp ezaz hogy 1000 hz -en megy az egér de nekem fölösleges az 1000 hz elég lenne 250 vagy 500 az a kérdés hogy hogyan lehet ezt csökkenteni egy-két dolgot már megpróbáltam de nem akar össze jönni.
2015. okt. 31. 08:43
6/8 anonim válasza:
#5: Ha nincs konfigurációs szoftvere (az ilyeneknek nem szokott), akkor sehogy nem lehet állítani.
7/8 anonim válasza:
Jesszusom, 7 ezer forint egy ilyen szutyokért? 8 ezerért már Logitechet lehet venni.
8/8 A kérdező kommentje:
#7 3500-ért vettem.
2015. okt. 31. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!