A gépekben miért fontos hogy minél több Wattos legyen a tápegység?
Fontos? Engem néha kicsit zavar, hogy minimum duplaakkora a legkisebb kapható, mint ami nekem kéne...
Vagy manapság ez a menő? Nem értek hozzá, a gépem vagy 8 éve bőven megfelel az igényeimnek, azóta nem cseréltem. Bezzeg régebben folyton bővíteni kellett...
A kérdés teljesen értelmetlen számomra: a fogyasztás alapján kell megválasztani a tápegység teljesítményét. Pontos típus kiválasztását pedig befolyásolják a benne rejlő alkatrészek "minősége" (vagy ha úgy vesszük, akkor a márka), aztán a hatásfoka, az aktuális ára (ez alapján az ár/érték aránya) és még sok egyéb tényező az igényektől függően (pl moduláris, kábelek hossza, stb..)
Tehát nem minél több wattos tápegység kell, hanem a gép teljesítményéhez mérten egy optimálist kell választani. (azért célszerű egy nagyon kicsit túlméretezni a bővíthetőség miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!