Frissítettem Win10-re, annyit szekált vele, hogy végül hajlottam rá. De a nyomtató-szkenner nem működött, így visszaraktam Win7-re. Így elmegy mindig a háttérkép. Mit tegyek, hogy maradjon?
Figyelt kérdés
És állandóan kiírja, hogy szoftverhamisítás áldozata lettem.Hát az igaz,hogy a Win nem eredeti.Na de eddig nem csinálta.Na és frissíteni sem enged.Én nem tudok újratelepíteni és jelenleg nincs segítségem. Mit tegyek vele, hogy maradhasson a háttérkép és ne szekáljon percenként a szoftver miatt ?#Win7-ről Win10-re frissítés hátrányai #Háttérkép mindig elmegy
2015. okt. 20. 11:51
2/5 P.O.C. válasza:
- Töltsd le és futtasd az MBR Regenerator -t. Indítsd újra.
- Aktiváld a legújabb DAZ loader -el. Indítsd újra.
- Érvényesítsd a Windows -t : [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.Én ezt nem merem megcsinálni,de megkérek valakit.
2015. okt. 21. 16:00
4/5 anonim válasza:
Az aktiválás nem hiszem, hogy segítene. Páromnak eredeti windije van, aktiválva, ő is frissített, majd visszaváltott, ugyanaz a szoftverhamisítós dolog megjelenik óránként, és fekete lesz a háttér pár nappal a háttér frissítése után :D Nagyon dolgoznak azon, hogy mindenki tízesre váltson...
5/5 anonim válasza:
Nagyon jó lenne a Win 10 egyébként, ha működne vele az Epson nyomtató-fénymásoló-szkennerem. lehet hogy működne is, csak én nem tudom megcsinálni. Az is jó, hogy a Win 10-el megy a Google play áruház is, de fontosabb nekem a nyomtató-szkennerem.És állítólag csak valameddig engedi használni a Win 10-et, bizonyos idő után felszólít, hogy vedd meg és megnéztem, hogy sajnos eléggé drága. Most csak kiírkálja hogy a Win nem eredeti, meg nincs háttérkép (a nélkül megvagyok), de enged frissíteni.Úgy hogy nem érdekel, végül is eléggé gyors a gép, eddig még mást nem csinált rajta. Köszönöm szépen a válaszokat. Azért majd kérek segítséget, hogy ez megszűnjön, mert én a javaslataitokat nem tudom megcsinálni (65 éves vagyok, már nem vagyok annyira fogékony az új dolgokra, örülök hogy annyit is értek a gépemhez, amennyit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!