Hipi To kérdése:
Mit kell csinálni ha fekete a háttérkép és nincsen rajta semmi? Egy napon bekapcsoltam a gépet és minden fekete! Amikor utoljára játszottam akkor semmi baja nem történt! Köszönöm válaszokat.
Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 18:54
2/3 A kérdező kommentje:
De azt hogy kell?! Minden fekete!
2015. okt. 9. 07:32
3/3 anonim válasza:
nálam is ez volt :D sokszor újraindítottam aztán egyszer csak a bekapcsolásnál kiírta, hogy valami hiba van és két lehetőség: újraindítás vagy speciális lehetőségek. itt a spec. l. aztán tovább a Win 8.1-hez (vagy 7 vagy 10) aztán bejelntkeztem és jó volt minden. ezt követte egy teljes rendszervizsgálat Avast!-al ami 62 vírust talált a C: Windows mappában ezeket töröltem és újraindítás :D és már azóta jó :D amúgy ezelőtt egyszer ki is vettem a laptop HDD-jét letöröltem stb aztán visszatettem. szerintem ennek semmi köze a Win aktiváltságához. amúgy nekem eredeti rendszerem van. Windows 8.1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!