Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik ez a kép? Hol találom?...

Krist250 kérdése:

Melyik ez a kép? Hol találom? Háttér

Figyelt kérdés
A suliban vagy egy olyan jó háttér. A kép az egy színes kép, tele színekkel. Egy teknős repül, és rajta mindenféle formák. Trombita szemekkel, magas ember, tornyok. Ennyi jut most szembe. Egy egy szám,ítógépes rajz volt. Esetleg ha még tudtok jó háttereket, amik inkább vidmak mint szomorúak és nem azlműlást, a fájdalmat, a magányt képviseli, hanem ellenkezőjét és a kép mégis különleges és ámulatba ejtő, akkor szívesen letölteném őket. Örülnék ha megosztanátok velem :)

2015. okt. 5. 18:34
 1/2 CspCsj ***** válasza:

Szerintem a Windows 7 egyik gyári háttérképe:

[link]

Forrás:

[link]

Nem használok háttérképet mivel mindig valami eltakarná, be- és kikapcsoláskor meg nagyon rövid ideig látszana csak.

De ha éppen olyan hangulatban vagyok, akkor neten szoktam keresni, pl.:

[link]

[link]

[link]

stb.

2015. okt. 5. 21:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ez a kép az! Köszönöm és a többi hátteret is! :)
2015. okt. 7. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!