Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Üdv! ITunes frissítéssel...

Üdv! ITunes frissítéssel lenen problémám, valaki segítene? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval mai nap folyamán vettem egy iphone 6s-t és a gépen lévő biztonsági mentést szeretném rá vissza rakni , de amint rádugom a gépre azt írja ki hogy az iphone a legújabb itunest igényli .. eddig egyszerű a dolog azt hittem belemegyek hogy súgó >frissítések ellenörzése , de a gép azt jelezte hogy az aktuális verzió van jelen ami 12.1.2 .... mondom nagyon jó , letöltöttem egy másik gépre egy friss itunest ami tényleg a legújabb itunes az 12.3 ... és megpróbáltam letölteni a másik gépre ahol a a biztonsági mentésem van de megszakítottam a telepítést mert olyat láttam benne hogy "biztonsági mentések eltávolítása", szóval az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám megoldani hogy sikerüljön ráraknom a dolgaimat ? félek ha rátelepítem az új itunest elvesznek a dolgok , és sok dolog veszne el ami fontos ! előre köszönöm a választ remélem érthető azért amit hablatyolok ! :)

2015. okt. 14. 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:

en lehet hogy ertem:

szoval van 2 geped, az egyiken van biztonsagi mentes meg egy "regi" itunes

a masikon nincs biztonsagi mentes de a legfrissebb itunes, ugye?

Vagy megprobalod az itunest frissiteni azon a gepen ahol a regi verzio van vagy lemented a biztonsagi mentes mappat egy pendrivera es behuzod a masik gepen levo "friss" itunesba es azon synceled a telot

Itt van hogy hol talalod az itunes mappajat

[link]

[link]

2015. okt. 15. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!