Miért laggol körülbelül minden?
Számítógépem: 8GB ddr3 ram
intel core i3 proci
nvidia geforce gt 630 (2gb)
Pár napja leszedtem egy Assassins creed black flag nevü játékot gondolom többen ismerik. Full grafikán tökéletesen ment. Elemelett GTA 5 is full grafin lagg nélkül ment. Ment a youtube is full HD-ban.
Újabban a játékaim is laggolnak gondolok ez alatt egy cs1.6-ra nem, hogy a Black Flag-re vagy a GTA-ra. Tehát minden laggol és szaggat.
Ennek tetejében 240p-s youtube-s videót is képtelen vagyok akadozás nélkül lejátszani. A számítógépen aktív vírusirtó van és rendszeresen van takarítva. Emellett a por is takarítva van magából a gépből.
Ha valakinek van ötlete vagy tanácsa vagy akármilyen meglátása az kérem segítsek.
Egy aprócska kérés! Az írjon tanácsot / ötletet aki ért hozzá, tehát a "halottam a haveromtól" dolgokat kérem mellőzni. Válaszokat előre köszönöm !
Szia.
Okozhatja nem megfelelő driver (video vagy hang) - bár ahogy irtad, hogy először ment - akkor ezt kilőném.
A másik lehetőséghez nézd meg ezt : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Az utolsó két választ olvasd el.
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!