Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van tapasztalatotok a Microsof...

Van tapasztalatotok a Microsoft Edge böngészőről?

Figyelt kérdés
Nemrég töltöttem le a Windows 10-t.Sok lett volna az újdonság, hagytam a Google Chrome-t. De mégsem az,az alapértelmezett böngésző, gondoltam beállítom a Microsoft Edget! Van valami előnye, vagy hátránya?

2015. okt. 2. 08:50
 1/8 anonim ***** válasza:

html5 teszten elért pontok:

[link]

2015. okt. 2. 08:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem napi szimten használatban van. Semmi fagyás, akadás nem jelentkezett. Teljesen rendben van.
2015. okt. 2. 09:20
 3/8 A kérdező kommentje:

Jobban örültem volna,ha a saját tapasztalataidról számolsz be, mint a második válaszoló!

De, azért mindkettőtöknek kösz a választ!

2015. okt. 2. 09:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Használatban nekem sincs vele túl nagy problémám, három kényelmetlenségtől eltekintve:

1. Mivel (még?) nem tud bővítményeket kezelni, ezért nem lehet reklámblokkolót használni.

2. Nincs a "jól bevált" Megnyitás-Mentés-Mentés másként "szentháromság". Helyette MINDIG MINDENT letölt a "Letöltések" mappába. A registry-ben át lehet állítani, hogy egy másik mappába töltsön le, de ennyi.

Amikor csak megnyitnék egy fájlt, mert később nem lesz rá szükség, akkor is letölti és nekem kell törölnöm, nem úgy, mint más böngészőkben. (Pl. torrent fájlok)

(Bevallom őszintén, csak most jutott eszembe, hogy ki kéne próbálni a linkre jobb klikk - cél mentése másként lehetőséget, de most sajnos nem tudom.)

3. A Kedvenceket szerintem egy kicsit hülyén kezeli. Pl. a Kedvencek soron szerintem nem lehet átírni egy könyvjelző hivatkozását.

2015. okt. 2. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom, saját tapasztalatom nincs és nem is lesz, hacsaknem több platformra is kiadják, ami elég valószínűtlen! :) Egyáltalán nem használok windows-t. Amit linkeltem az pedig nem mások véleménye, hanem egy felmérés, hogy mennyire támogatja a html5 szolgáltatásait. (és még mindig a chrome motorja vezet)
2015. okt. 2. 12:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Továbbra is köszönöm a válaszokat! A felsorolt hátrányokat nem is nevezném kényelmetlenségnek, hanem hibának. Ezek után, persze, hogy a Chrome vezet. Remélhetőleg fogják módosítani! De, egyáltalán, van valami előnye?
2015. okt. 2. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Pozitívumnak talán azt tudom felsorolni, hogy állítólag alacsonyabb a memóriaigénye. (vagyis a chrome-nál alacsonyabb). Kérdés mennyire biztonságos, hiszen a chrome bár sok ramot eszik, de minden lapot külön folyamatként kezel.
2015. okt. 2. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Még a keresőmotort se lehet a BING ről átállítani. MÉG az exproler-hez képest is egy fostengert.Sztem maradj a Chromenál, vagy ha mindenképpen váltani akarsz, Firefoxra válts.
2018. nov. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!