Van tapasztalatotok a Microsoft Edge böngészőről?
html5 teszten elért pontok:
Jobban örültem volna,ha a saját tapasztalataidról számolsz be, mint a második válaszoló!
De, azért mindkettőtöknek kösz a választ!
Használatban nekem sincs vele túl nagy problémám, három kényelmetlenségtől eltekintve:
1. Mivel (még?) nem tud bővítményeket kezelni, ezért nem lehet reklámblokkolót használni.
2. Nincs a "jól bevált" Megnyitás-Mentés-Mentés másként "szentháromság". Helyette MINDIG MINDENT letölt a "Letöltések" mappába. A registry-ben át lehet állítani, hogy egy másik mappába töltsön le, de ennyi.
Amikor csak megnyitnék egy fájlt, mert később nem lesz rá szükség, akkor is letölti és nekem kell törölnöm, nem úgy, mint más böngészőkben. (Pl. torrent fájlok)
(Bevallom őszintén, csak most jutott eszembe, hogy ki kéne próbálni a linkre jobb klikk - cél mentése másként lehetőséget, de most sajnos nem tudom.)
3. A Kedvenceket szerintem egy kicsit hülyén kezeli. Pl. a Kedvencek soron szerintem nem lehet átírni egy könyvjelző hivatkozását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!