Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lark Ultimate 7i WIN?

Lark Ultimate 7i WIN?

Figyelt kérdés
Venni szeretnék táblagépet ez jó választás azt írja 16 gb de sok helyen azt írják, hogy csak 4 gb szóval jó választás vagy nem?

2015. okt. 1. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolom 16 GiB a teljes háttértár, 4 GiB marad miután win op. rendszer a többi 12-őt felzabálta.

Ha rám hallgatsz, nem cveszel windows-os tabletet, főleg nem ezt. csak 7 col, kicsi a felbontása, stb.

Egy androidos tablettel jobban jársz. Bár ennyi pénzért csodát ne várjál, de ez pl. sokkal jobb vétel:

[link]

2015. okt. 1. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:

7-esből itt van még kettő:

[link]

[link]

2015. okt. 1. 18:13
 3/5 A kérdező kommentje:
És ez bővíthető (amit én kérdeztem)hogy át lehet e rakni alkalmazásokat SD-re.
2015. okt. 1. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Bővíthető SD-vel, viszont aplikációk terén a windows piacér elég szegényes, nyomába sem ér a google play-nek, az a 1024 x 600-as felbontás sem valami acélos.

Hogy át lehet-e rakni az aplikációkat SD-re őszintén nem tudom, nekem telefonom volt windows-os, azt nem lehetett bővíteni.

2015. okt. 1. 19:25
 5/5 anonim válasza:
[link] Az egyik legerősebb androidos tablet a piacon, 16 gigás,ha már ennyire ragsazkodzs hozzá, és igen bővíthető sd-vel (max.64gb) most( 2016.01.12-én) 200 dollárba kerül. Ez talán jó lesz :D
2016. jan. 12. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!